ben sandiga guzel demem kafam guzel olmayinca 

kapat
  1. seçim yasakları yüzünden içki içemeyen bünyenin haklı isyanı. evet ulan, bal gibi de haklı insanı.

sana ne kardeşim, içerim içerim, keyif benim değil mi; belki de 5 dakika bile alkolsüz duramıyorum; keyfimin kahyası mısın?

elin magandaları havaya kurşun atıyorsa git onları eğit. ne demeye yaşla kuruyu karıştırıyorsun. ya da ne bileyim, içip içipo zıvanadan çıkanları teşhir et, sokaklara parklara resmini yapıştır ki bir daha yapmasınlar... benim ne suçum var şimdi? kime karışmışım içtikten sonra? hangi sokakta nara attım bugüne dek; gördün mü öyle bir şey?

he he...

hayır o değil de yani şimdi bu ayık kafayla ne sandığa mı gidilir;

(bkz: ampülü rakı şişesi sanıp mührü basmak)
    #1984423 (benden yazar olmaz, 22.07.2007 14:06)
  2. bir gun onceden alkollerı saklayan kısının bunyesının soylemeyecegı ısyandır. demokrasıde careler tukenmezmıs. *
    #1984431 (fabala, 22.07.2007 14:08)
  3. (#1984421)
    #1984435 (sidikli, 22.07.2007 14:08)
  4. alkolün hangi organımızla aldığımız belli olmadığı için yanlış bir isyandır.

(bkz: denedik olmuyor)
    #1984448 (hunlu, 22.07.2007 14:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ben sandiga guzel demem kafam guzel olmayinca başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben sandiga guzel demem kafam guzel olmayinca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sandiga guzel demem kafam guzel olmayinca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muhammed sahin » istanbul agliyor » mabedi yikacak adam anasinin karnindan dogmadi » sapka » yok artik semih senturk » her can sikildiginda annenin aramasi » gurkalar » cene kemiginin kutlemesi » olumlu tepki » erol kose a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci