ben sana yorumcu olamazsin demedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben sana uye olamazsin demedim
  2. ben sana x olamazsin demedim
  3. ben sana moderator olamazsin demedim
  4. ben sana celebrity olamazsin demedim
  5. ben sana gotik olamazsin demedim
  6. ben sana yazar olamazsin demedim
  7. ben sana adam olamazsin demedim
  8. ben sana basbakan olamazsin demedim
  9. ben sana adam olamazsin demedim kalibi
  10. ben sana sozluk yazari olamazsin demedim

© 2008 - uludağ sözlük

ben sana yorumcu olamazsin demedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben sana yorumcu olamazsin demedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sana yorumcu olamazsin demedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilinin hasta olmasi » facebook ile dalga gecen ezik tipler » duygu » astazi » schizo » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » kirli » hursit tolon » cem yilmaz » move » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » bacak agrisi » nba 2k9 » nurel » koylerin eski isimleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ranini » frida kahlo » kufur etmenin insan ruhuna etkileri » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » ron wood » ankaragucluler saraba dustuler » yavuz sultan selim » vicdan » saw serisini bir gunde izlemek » koyuncular » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » herkesgibi » arwa damon » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi