ben sana kustum aslinda 

kapat
  1. hoşlanılan erkeğin hödük hareket ya da hareketlerinin akabininde küsmek isteyip "ulan simdi küsersem yüzüme bakmaz belki nazlı sevmiyodur" seklinde yorumlanarak yine de alındıgını belirtmeye calısan kız kişisinin sıklıkça kullandıgı söz.

-ne salaksın ya! nihahahhaha
    -hehehe *
    -hadi gel cay icmeye gidelim
    -* * ben sana küstüm aslında hödecan ama geliyim madem
    #1786542 (what if, 18.06.2007 20:48 ~ 20:50)
  2. (bkz: tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis) iplenilmemesi gereken durum.
    #1786617 (kuntayi kinteleyen adam, 18.06.2007 21:11)
  3. Sezenin yine yaptın yapacağını dedirten şarkısı. (bkz: Onno Tunç)için yazılmış olduğu çok açık olan ağıt.Şarkı demeye dilim varmıyor.Başka bişey bu
    #1886410 (konigin, 08.07.2007 22:15)
  4. Sezen bu şarkıyı nasıl söylüyordu, söylerken ne hissediyordu bilmek isterdim.. bilemedim... göremedim...
    konserde yok muydum?
    vardım...
    neden göremedim.
    barkovizyondan gözümü alamadım, şarkının sözlerinden gözlerimi alamadım. o kadar koydu ki şarkı oradan ayrılıp da sezen'in haline bakamadım. zira sezen o an sanki "gözümün yaşına bile bakma memnunum ben halimden" diyecek gibi geliyordu bana.
    "vefa" semt adı olmuştu, beklentimiz kalmamıştı "dost" dediklerimizden bile...
    o kadar doğru adreslere o kadar güzel gidiyordu ki bu şarkı o an...
    bir de sezen henüz yeni çıkmıştı...
    ona o kadar bakmaya cesaretim de yoktu belki...
    kısacası bu şarkıyı bir de yüzüne, gözlerine bakarak dinlemek istiyorum sezen'den...
    olur belki...
    #1968674 (kIran kIrana, 19.07.2007 20:11)
  5. (bkz: igrencsin)*
    #1968684 (zubizarett, 19.07.2007 20:13)
  6. sezen'in beğendiğim ender sözlerinden biri olmuş.sezen'i sevmem aslında ama güel olanın da hakkını vermek lazım.
    #1968936 (ditty, 19.07.2007 21:03)
  7. bir değişik versiyonu için;
    (bkz: urfa sana küsmüş)
    *
    #1968953 (iceri terligi, 19.07.2007 21:08)
  8. (bkz: fark ettim)
    (bkz: domates de yemişsin)
    (bkz: türkçe karakter sorunu)
    #1969002 (jano, 19.07.2007 21:17)
  9. ilk dinlenilişinden itibaren aylar geçmiştir.
    15 Haziran 2007 Harbiye Açıkhava konserinde çıktı görücüye şarkı ilk kez. O günden beri defalarca yaraları deldi geçti.
    Hala her gün bir kez dinlenmektedir.
    Hala ilk dinlendiği andaki etkisini korumaktadır.
    Hatta biraz iddiada da bulunalım, Sezen'in kraliçeliğini bir kez daha ilan ettiği, 35 yıl sonra bile, hala "en güzeli" yine onun yakaladığı şarkıdır.
    #2661717 (kIran kIrana, 04.12.2007 18:51)
  10. orjinal adı "ben sana küsüm aslında" olan, keşke başlık adı böyle değiştirilse dediğim, sözleri yazan arkadaşım üyeliğini sildiği için sözler yok olduğundan size aktarmayı borç bildiğim şahane ötesi şarkı ötesi bir şey.
    şarkı değil bu.

"yol arkadaşım
    gördün mü? duydun mu olup bitenleri
    kıskanıyor insan bazen basıp gidenleri

yalnızlaşmışız iyice
    üstelik de alışmışız
    hiç beklentimiz kalmamış
    dosttan bile

korkular basmış dünyayı
    şimdi bir semt adı vefa
    kutsal kavgalardan bile
    kaçan kaçana

anlaşılır gibi değiliz
    tek bedende kaç kişiyiz
    hem yok eden hem de tanık
    ne esaslı karmaşa

ben sana küsüm aslında haberin yok
    koyup gittiğin yerde kötülük çok
    kime kızayım nazım senden başka kime geçer
    benim sensiz kolum bacağım ocağım yok

sen esas alemi seçtiğinden beri
    ben o saniyede bittiğimden beri
    dünya bildiğin dünya dönüp duruyor işte
    uzun uzun konuşuruz bir gün son istanbul beyi"
    #2686907 (kIran kIrana, 11.12.2007 20:02)
  11. gece gece acıtan acıtan acıtan şarkıdır.
    #2701931 (kIran kIrana, 16.12.2007 01:45)
  12. sezen aksu şahanesidir, sezen bugün açık radyo programında bizzat açıklamıştır ki kimseye vermeyecektir.
    #3150711 (kIran kIrana, 16.03.2008 22:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben sana kustum aslinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben sana kustum aslinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sana kustum aslinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben sana kustum aslinda. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » derby county » colony » coming soon » yuzeysellik » koc burcu erkegi » bilgehan » amerikanin iraktan cekilmesi » psp » beauty and the geek » muammer guler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » here comes your man » imhotep » sarma saran erkek » turkce bilmeyen turkcu » dogan kardes » 12 yasindaki kiza tecavuz eden 60 kisi » pandik parmagi » kimim ben » waco katliami » tutunmak