ben sana gulum derim gulun omru uzamaya baslar 

kapat
  1. ben sana gül'üm demem gülün ömrü az olur lafının, yilmaz erdogan versiyonu. nasıl diyorsa artık. yeni bir sayfada sana bakmak şiirinde geçer bu cümle.
    #2143886 (istanbul icin efkar vakti, 16.08.2007 16:10)
  2. "ben sana gülüm derim, papatyalar kıskanır"ın farklı bir versiyonudur. * *
    #3472679 (rikimikipiki, 31.05.2008 07:33)
  3. orijinali şu şekilde olan yilmaz erdogan şiiri.
    --spoiler--
    ...ben sana gülüm derim
    gül sana benzediği için ölümsüz
    yazdığım bütün şiirler
    sana başlayan bir kitap için önsöz...
    --spoiler--
    #3472693 (ekinoksah, 31.05.2008 08:11)
  4. "verdiğim bütün sözler
    sende kalsın isterim
    ben sana gülüm derim
    gül sana benzediği için ölümsüz
    yazdigim butun siirler sana baslayan bir kitap icin onsoz"

diye devam eden harika şiir.
    #3472761 (bahar ruzgarindaki ter kokusu, 31.05.2008 09:31)
  5. '' sana bakmak, allah'a inanmaktır''

nokta.
    #3472767 (yarim, 31.05.2008 09:34)
  6. Yılmaz erdoğan'ın yüreklere işlemiş bir şiiri.
    #3474230 (meraklikedi, 31.05.2008 17:10)

© 2008 - uludağ sözlük

ben sana gulum derim gulun omru uzamaya baslar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben sana gulum derim gulun omru uzamaya baslar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sana gulum derim gulun omru uzamaya baslar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadece yabanci programlari seyreden entel insanlar » kisisel haklara saygili tuvalet » asansor takim olmayacagiz » sarkilari sozleriyle dinlemek » coco jambo » doktor oetker in tez konusu » starcraft ii » jenga » simurg » tarihteki unutulmaz ayarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci