ben sana girdim sen de bana gir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben bu entry yi sana girdim
  2. entry girdim sana
  3. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi
  4. bir sana bir bana
  5. bir sana iki bana
  6. bir sana bir de bana
  7. 1 sana 1001 bana
  8. sana bana yeter
  9. ben sana yazdim sen de bana yaz
  10. once ben sana sonra sen bana

© 2008 - uludağ sözlük

ben sana girdim sen de bana gir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben sana girdim sen de bana gir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sana girdim sen de bana gir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basur » taner sagir » kisin sabahin altisinda spor yapan dengesiz » filmlerde kafaya vurup bayiltma durumu » 8 mile » angelina jolie icin alternatif cocuk isimleri » polindrom » ayar verdigi yazarlarin gitmesini istedigi kisi » icinde kurt olan basliktan sonra pkk basligi acmak » angelina jolie ye suni teneffus yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci