ben sami ali sami ebenin ami ali sami 

1. 008 ali sami' nin karizmatik tanıtım cümlesidir.
    #2176081 (leonandmathilda, 22.08.2007 09:47)
  2. (bkz: yaratıyosun takip et)
    (bkz: samileri de)
    #2176092 (hattori kibar feyzo, 22.08.2007 09:51)
  3. (bkz: ben james lebron james yok artık lebron james)
    #2521703 (Kajmer, 26.10.2007 22:21)
  4. (#2937167)
    #2937239 (twor, 02.02.2008 14:16)
  5. (bkz: god give me strenght)
    #2937265 (ecayip heyvanlari andiriyirsen, 02.02.2008 14:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben sami ali sami ebenin ami ali sami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben sami ali sami ebenin ami ali sami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sami ali sami ebenin ami ali sami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben sami ali sami ebenin ami ali sami. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » kanye west » hazirlan dostum kafami vazelinledim » mien da eli nesyik » anima » peugeot 608 » sozlugun surekli belaltiyla oyalanmasi » celebi kapisi » totty » zaman kac yasinda » tesekkur eden moderator » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gothic » bilgehan » bir gunde the godfather serisini izlemek » kocaeli universitesi » hebeley episode iv » yasattigi acilarin bedelini odeyen insan » chop shop london garage » losing touch » fasist israil » asik olmak