ben sadece sesini duymak istemistim 

kapat
  1. muhatabı, genelde eski sevgilidir. eskimeyen sevgilidir. ya mesaj çekilerek iletilir bu düşünce ya da arayarak.
    arandığında bir dram yaşanır. çıplak gözle görülüp elle dokunulsa aci hissedilebilir. evet. dokunulsa acı hissedilebilir. yakar dokunanı.

yalandır aslında bu söylem. "sadece sesini duymak istemiştim"in içerisindedir söylenmeyen, söylenemeyen, söylenmesi ertelenen her şey.

"sadece sesisini duymak istemiştim" denilirken kırılır, gururun lanet halkası. sonuna gelinir aptalca inatların. vazgeçilir her şeyden. sadece, karşıdakinin sesi duyulmak istenir gerçekten...

gerisi?

"..."
    #1847705 (cennetten kovulan, 01.07.2007 10:38 ~ 09.01.2008 11:56)
  2. telefona cevap vermeyen sevgiliye duyulan serzeniştir.
    "ne kıymetli sesin varmış be sevgili"
    #1847717 (bartimaeus, 01.07.2007 10:45 ~ 10:46)
  3. (bkz: eski sevgilisini ozleyen ezik)
    #1950035 (muhterem fil, 17.07.2007 01:25)
  4. (bkz: KONTÖR AT SEVGiLiM)
    #2811749 (novakatinamite, 09.01.2008 11:24)
  5. +alo
    -efendim
    +ben osman tanıdın mı?
    -biz senle ayrılmıştık tamam mı osman
    +ben sadece sesini duymak istemistim
    -iyi duydun, kapat o zaman.
    +!'+%/()&+

(osman göt oluştur. telefon kapanınca çıkan dıt dıt dıt sesini eski sevgilisinin sesinden daha çok duymak zorunda kalmıştır)
    #2811761 (ExeLaNcE, 09.01.2008 11:30)
  6. hayatını zindan eden eski sevgili: sadece sesini duymak istemiştim...

hayatı zindan olan eski sevgili: tabi canım ne demek. bir şey söylemeden giden sensin, bir haber bırakmayan sensin; tabi duyacaksın sesimi en doğal hakkın!

hayatı zindan eden sevgili: efendim?

hayatı zindan olan eski sevgili: ya bi s.ktir git!
    #2811762 (iktidarsiz jigolo, 09.01.2008 11:31)
  7. "sensiz olmuyor cok özledim."
    demektir.
    #2811768 (sustum, 09.01.2008 11:35)
  8. -alo.
    -ben sadece sesini duymak istemiştim kadriye.
    -o zaman sana nihavend makamından bir şarkı patlatayım hüseyin.
    -n'olur dalga geçme kadriye.
    -ne dalgası ya ? tamam başka şarkı söylüyorum. "bi bakmışın ben yokmuşuuuuum. üzülmeye doymuşuuum. isyanımı yola koyup, hayatından kaybolmuşuuum. lay li lay lilay layli laaay !"
    #2811810 (tepesersemi, 09.01.2008 11:49 ~ 11:54)
  9. hiçbir zaman yetmez.
    sadece sesini duymayı istemek bir başlangıçtır.
    sonra yalnızca uzaktan bakmak ister bünye.
    peşinden bir kez olsun tenine dokunabilmek.
    ardından son kere sarılabilmek.
    kokusunu doya doya soluyabilmek.
    bir özlemin başlangıcıdır "ben sadece sesini duymak istemistim" demek.
    ve hiçbir zaman yetmez.
    #2811823 (arpaci kumrusu, 09.01.2008 11:53)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben sadece sesini duymak istemistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben sadece sesini duymak istemistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben sadece sesini duymak istemistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben sadece sesini duymak istemistim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» haram » her erkegin hayalini susleyen gunahkar kadin » asli celenli cerit » potpori » oguzhan koc » cem adrian » ihtiyac » yemekteyiz naim » nirvanaya ulasmak » konismento » kamil yusuf » abi li konusan kiz » erotik hikayeler » genc fenerbahceliler » cikcik com » sofra duzenleme sanati » ekvador » evaporasyon » john petrucci » football manager 2009 » denizaltiyla arkadas gezdirmek » karnimda senin cocugunu tasiyorum » ostava » tutunmak » benim olmadin » tosun pasa » nirolis » kahrol dusman al sana bombe » ridvan dilmen ve nostradamus un yorumcu oldugu mac » en yakin arkadasin amerika ya gitmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yasarken degil oldugunde meshur olmak » dal tarak » 31 aralik » ergenekon dalgasinda goturulecek sozluk yazari » nefret edilen cumleler » panamali » fareden korkan kabadayi » arkadas » ugur ucar » grup surup