ben ruhi bey nasilim 

/ 2
kapat
  1. ayrıca edip cansever'in bu şiirinden uyarlanan ugur polat'ın oynadığı, istanbul devlet tiyatrolari tarafından hazırlanmış bir oyunu da vardır ki dvd, vcd, vb. multimedya biçiminde piyasaya sürülmesi gerekir. sanıyorum ki bu oyun cd veya dvd formatında piyasaya sürülmedi...
    #3137629 (kaptanreis, 14.03.2008 15:10)
  2. ben ruhi bey, nasıl olan ruhi bey,
    nasılım
    bir yaz ikindisinden çıktım geldim
    diyelim bir pazartesiydi,
    biraz da şöyle geldim
    kapıyı iyice kapadım
    -kapadım mı, evet, kapadım-
    çitlenbik ağacının altından geçtim
    frenk üzümlerinden bir iki salkım kopardım,
    dişlerimle sıyırdım
    sardunya renginde ve sardunya tadında idiler
    biri fotoğrafımı çekiyorkenki gibi durdum,
    azıcık gülümsedim
    ve dunya bana gulumsedi...

dizelerini tek nefeste okuyabilen ugur polat'ı anlayabilmek için iki cümle geriden takip edilmesi gereken edip cansever şiiri.
    #3212529 (habis, 31.03.2008 00:48)
  3. oyun süper, ugur polat muhteşemdi. yalnız merak ettiğim bir konu var. dün akşam izledim oyunu ve bir sahnede kedi vardı. hırladı felan gitti. ama muhteşemdi. biz anlamadık olayı yani kedi isteyrek yapmadı değil mi o harketleri. yani olmaması gereken bir şeydi değil mi? eğer öyle değilse oyunun yıldızı kesinlikle kedidir. ayrıca ugur polat her "ben ruhi bey nasılım?" dediğinde birinin kalkıp "şükret haline bre pezevenk" diyeceğini sanarak korktum. niye böyle bir şeyi sandım ve neden korktum bilmiyorum. nesil olarak çok geyik yaptık sanıyorum her haltı geyiğe vuruyoruz ya ciddi ortamlarda sıkıntı olabiliyor.
    sonuç: kendim şahsen pek şiir seven bir insan değilimdir, ancak bu oyun mutlaka izlenmeli ve ugur polat a hayran kalınmalıdır. *
    #3373920 (marvin, 09.05.2008 00:11)
  4. ayni zamanda bir eksi sozluk yazaridir.
    #3606917 (dahii, 01.07.2008 21:31)
  5. ruhidir benim adım
    hiç çıkamam evimden
    dostlar uydururum hayali
    mutluyumdur bu yüzden...........
    #3606962 (noway, 01.07.2008 21:41)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

ben ruhi bey nasilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben ruhi bey nasilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben ruhi bey nasilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ey sozluk sen nelere kadirsin » shadowkiss » klasik muzik varken metal dinlemek » cinsellik gorecelidir » cuma namazi » sarhosken sevismek » eda ozulku » husnu senlendirici » gorukle » yalnizlik omur boyu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci