ben polat alemdar 

kapat

1. Ukte, veren: notrinova
    Uktecinin notu: bir Polat alemdar vecizesi

Gereğinden fazla kurtlar vadisi izlemekten bilinç yitimine eş bir kimlik yitimine kapılmış ve kendisini gerçek dünyadan, izlediği dizide kurgulanmış olan hayali dünyaya kaptırmış olan, henüz kişiliği gelişmemiş ve beyinsel olgunluğa ulaşmamış genç ya da yetişkin er kişisinin dudaklarından dökmesi çokça muhtemel olan söz olup,

kişinin kimlik yitiminin, bir süre sonra akıl ve daha sonra ise beden yitimine yol açacağı bariz bir gerçek olan, canım ülkemin er kişilerinin izledikleri kurtlar vadisi dizisi nedeni ile sözlerinden tavırlarına, bakışlarından duruşlarına kendilerini, dizinin hayali ve içi pek bir doldurulmuş polat alemdar'ına benzetmeye dair içine düştükleri akıl yitimine meydan verir çırpınışlar sonrasında,

kendisine benzemeye çabalanan kurgusal kişiliğe nihayetinde, kişinin benzediğini işaret eden ve artık düğmesine basılı unutulmuş pilli bebek misali her köşe başında, her sokak arasında ya da her caddenin ortasında, aklı ve kişiliği gelişmemiş ya da henüz yerine oturmamış polat'laşan suretlerin ağızlarından kusacakları sözdür.
    #2838796 (bluevelve, 14.01.2008 22:32)
  2. gerçekleştirdiği projelerin altına imza atma durumu.
    #2838809 (cveevezvea, 14.01.2008 22:35)
  3. (bkz: i robot)
    #2838812 (kasgarli tost, 14.01.2008 22:36)
  4. (bkz: ben de super man) *
    #2838817 (rapter, 14.01.2008 22:36)
  5. (bkz: ben de selahattin)
    #2838820 (SAYKO5, 14.01.2008 22:37)
  6. "Ben ki Sultanlar Sultanı ve Hakanların En Güçlüsü, dünyada krallıklar dağıtan En Yüce Padişah ve Tanrı'nın Yeryüzündeki Gölgesiyim. Ben ki ulu atalarımın verdiği ve soylarından geldiğim yüce insanların Tanrı'nın verdiği karşı konulamaz güçleriyle fethettikleri ve benim de üstün kişiliğim ve yeteneklerimle ve dahi ateş saçan kılıcım ve olağanüstü başarılarımla ele geçirdiğim Akdeniz'in ve Karadeniz'in ve Rum'un ve Vilayet-i Zülkadriye'nin ve Diyarbekir'in ve Kürdistan'ın ve Azerbaycan'ın ve Acem'in ve Şam'ın ve Halep'in ve Mısır'ın ve Mekke'nin ve Medine'nin ve Kudüs'ün ve bütün Arap ülkelerinin ve Yemen'in ve daha bir çok ülkenin sultanı ve padişahı; Sultan Bayezıt Han oğlu Sultan Selim Han oğlu Sultan Süleyman Han'ım!"

ifadesi yanında oldukça sönük kalan bir kimlik belirtme sözü.
    #2838863 (bonkor banker, 14.01.2008 22:45 ~ 22:46)
  7. (bkz: ben sadettin teksoy)

(bkz: o değilde bir sadettin teksoy vardı ne oldu)
    #2995761 (pysco, 13.02.2008 01:18)
  8. (bkz: ben napoleon bonaparte)
    burasıda bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi.
    #2995784 (iktidarsiz jigolo, 13.02.2008 01:22)
  9. - ben polat alemdar
    + mematiyi görmeden inanmam
    #2995814 (TTTDDD, 13.02.2008 01:28)
  10. - ben polat.
    - polat alemdar.
    - 000 polat alemdar.
    - kafa kesen polat alemdar.
    #3107230 (sex files, 07.03.2008 17:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ben polat alemdar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben polat alemdar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben polat alemdar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben polat alemdar. Copyrights of the articles are belong to their authors.