ben oyle dusunuyorum en azindan 

kapat
  1. kesin bilgim olmasa da tahmin ediyorum gibi bir meali de yok değil hani.ben öyle düşünüyorum en azından.

(bkz: bence)
    (bkz: bana göre)
    #2615335 (seksenbir, 21.11.2007 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

ben oyle dusunuyorum en azindan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben oyle dusunuyorum en azindan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben oyle dusunuyorum en azindan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol bilgi bankasi » guleriz aglanacak halimize » e3 » yuz vermek » memur maasi zammi » dogana » desti izdivac » buyuk dagbulbulu » solo » asetilkolinesteraz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci