ben oyle diyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  2. oha diyorum
  3. ne diyorum lan ben
  4. kime diyorum
  5. bak lutfen diyorum
  6. kime diyorum ben
  7. sen diyorum sen demiyorum
  8. hey sana diyorum
  9. my name is ne diyorum ulan ben
  10. alo kime diyorum ben

© 2008 - uludağ sözlük

ben oyle diyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben oyle diyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben oyle diyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » swh » yabanci gruplarin turkce mealleri » arto » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » ray blanchard » dertleri zevk edindim » hic bizimkini yediniz mi » burak ozcivit » bluevelve » uludag sozluk kirmizi kitabi » nightwish » alternatif bim acilimlari » turk futbolunun duran top hastaligi » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bay e » selim bolukbasi » viski sisesine cay doldurmak » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » melankolik » tribalenfeksiyon » aquafobi » insanin egosunun kicinda oldugu gercegi » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » rakimalboga » kazin ayagi oyle degil » yaran kisisel iletiler » kemal oncel » 1971 » dinsizlesiyorum muntazaman