ben olduum icin soylemiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendimi ovmek icin soylemiyorum
  2. kizim diye soylemiyorum
  3. oglum diye soylemiyorum
  4. evladim diye soylemiyorum ile baslayan cumleler
  5. oglum diye soylemiyorum atarsa semih atar golleri
  6. sizin icin istikbal olan seyler benim icin mazidir
  7. inanclar icin olmek ve dunya tatlari icin yasamak
  8. benim icin kucuk insanlik icin buyuk bir pipi
  9. 11 subat 2008 de hrant icin adalet icin mahkemeye
  10. insan icin kucuk ama insanlik icin buyuk bir adim

© 2008 - uludağ sözlük

ben olduum icin soylemiyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben olduum icin soylemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben olduum icin soylemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» iki sik arasinda kalmak » jose antonio reyes » sarkilara takmis yazarlar » 20 ekim 2008 » can dundar » fatality of fantasy » 26 temmuz 2008 90lar partisi at studio live tech » mortal kombat 3 ultimate » lala huseyin pasa hamami » ergenekon iddianamesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci