ben o zaman olurum 

kapat
  1. güzel bir orhan gencebay şarkısı.ne zaman gözlerinde başka bir aşk görürsem,ben o zaman,ben o zaman... diye devam eder.*
    #94552 (pilotmont, 01.03.2006 17:41)
  2. orhan gencebay şarkısı.
    Olsa senin elinden bilki benim ölümüm
    Ne şikayet ederim nede üzülürüm
    Ne zamanki kollarında bir yabancı görürüm
    Ben o zaman sevgilim ben o zaman ben o zaman ölürüm

Ne zamanki kollarında bir yabancı görürüm
    O güzel ellerin başka bir el tutarsa
    O güzel gözlerin başka göze bakarsa

Ne zamanki o kalbin başka aşkla atarsa
    Ben o zaman ben o zaman ben o zaman ölürüm
    Bir gün eğer kollarında bir yabancı olursa

Gam yemezdim sevgilim aşkın ile ölürsem
    Yine seni severdim şu dünyaya gelirsem
    Bir gün eğer gözlerinde başka hayal görürsem

Bir gün eğer gözlerinde başka hayal görürsem
    O güzel ellerin başka bir el tutarsa
    O güzel gözlerin başka göze bakarsa

Ne zamanki o kalbin başka aşkla atarsa
    Ölürüm ölürüm ben o zaman ölürüm
    Ne zamanki gözlerinde başka hayal görürüm
    #926109 (darkness nights, 29.11.2006 15:59)
  3. yavrum, bunu bir de siben can'dan dinlemek de guzel.

zilli bir girtlak namesi sakiyor "olsa senin elinden bil ki benim olumum" seklinde, ben o zaman ekmek gibi dograyasimla yatiyor, dusse yere opup rahmet okuyasimla kalkiyorum. kiz seni parca pincik ederim, kuslara bik bik yem ederim, dolma kavislim dedirtiyo.

(bkz: insanlari hayvan gibi sevmek)
    insanlari, hayvan gibi sevmek
    hayati hayvan coskusuyla sevmek
    #3701154 (Ran, 22.07.2008 10:35 ~ 10:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben o zaman olurum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben o zaman olurum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben o zaman olurum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben o zaman olurum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » ab i hayat » deli ziya » diablo 2 » stadyumda izlenen ilk mac » yanlis anlasilmis sarki sozleri » enderun sevgiler » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » gammaz olmak icin gerekenler » senin agzini yuzunu sikerim orospu cocugu » kinikkoz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sabah kalkinca dinlenecek sarkilar » meet » resul balay » fk berane » kurtlar vadisi pusu gamze » ilan » 4 aralik 2008 uludag sozluk kurban bayrami krizi » besinci nesil yazar » mor ve otesi » zulum ve katliam partisi