ben o yare baktim atlayamadim 

kapat

1. kutsal damacana adlı filmde şafak sezer'in dile getirdiği oldukça özgün olan parçanın bir dizesi.

muratgilin damindan hoplayamadim x2
    dokuldu liralarim toplayamadim x2
    ben o yare baktım atlayamadım x2
    vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
    tutmayın arkadaşlar ben yaralıyam
    #3773091 (irishstorm, 05.08.2008 12:01)
  2. gerçek ve tam hali aşağıdaki gibi olan türkü sözü.

O Yarimin Damından Hoplıyamadım
    Liralarım Döküldü Toplıyamadım
    O Yare Mektup Yazdım Yollıyamadım

Vurmayın Arkadaşlar Ben Yaralıyam
    El Alem Al Geymiş Ben Karalıyam

Mardin Kapısında Vurdular Beni
    Evsel Bahçasına Koydular Beni
    Gözüm Kapanmadan Görseydim Seni

Mardin Kapısından Endim Aşağı
    Belime Bağladım acem Kuşağı
    imdada Yetişin Evse Uşağı

Muratgil'in Damından Hoplıyamadım
    Liralarım Döküldü Toplıyamadım
    Dört Hane Mektup Yazdım Yollıyamadım

wikipedia.org
    #3773102 (fearful, 05.08.2008 12:05)
  3. şarkı sözünü yazan kişinin sevgilisi ile yaşayamadığı cinsel münasebetin hüzünlü ama hareketli olarak namelere dökmesi olayıdır.
    #3773112 (aydede, 05.08.2008 12:08)
  4. (bkz: yare atlamak)
    #3896370 (barrel, 31.08.2008 14:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben o yare baktim atlayamadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben o yare baktim atlayamadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben o yare baktim atlayamadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben o yare baktim atlayamadim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » renault 9 gts » kizlik zari bozulana tazminat verilmez » kurban bayraminda tirnak kesmek » 83582904630896 » ah minel ask i ve halatihi » sozluk bana kari bul lan allahsiz » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » orgazm olurken gazm geldi » mebs » toyota corolla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bakire kiz tripleri » her daim cocugunun yasantisina mudahale eden anne » gregory house » takla acmak » wma » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » hoslanilan kizin yanina bisikletle gitmek » ogg » caen » temperate