ben o degilim 

kapat
  1. Kenan Doğulu demedi deme albümünün durup durup dinlenilesi şarkılarından biri.

Karanlık dünyam içimde kördüğüm
    Bitmeyen çileymiş sanki ördüğüm
    Sen yine öyle san
    Sen yine öyle bil
    Tertemiz dünyayı ben kirletmedim
    Kendimi rüyalara hapsetmedim
    Sen yine öyle san
    Sen beni yine öyle bil

Dur dur deme bana
    Aklından geçenleri sakın söyleme bana
    Sen yine öyle san
    Sen yine öyle sev
    Sen beni yine öyle bil

Yalnız kalınca yanında olmayan
    Kırık kalbinin farkına varmayan
    Yanlış kalplerde şansını zorlayan
    Kendini senin yerine koymayan
    Ben ben o değilim,ben o değilim

Sözlerin hala yanıyor içimde
    insanı sarhoş eden bir biçimde
    Sen yine öyle san
    Sen beni yine öyle bil
    Dur dur deme bana
    Aklından geçenleri sakın söyleme bana
    Sen yine öyle san
    Yine öyle sev
    Sen yine öyle bil
    #2234988 (alem, 31.08.2007 13:21)
  2. düzenlemesi süper olan, bas gitar ın sağlam çalındığı kenan dogulu parçası. bir an,john deacon, queen de değil de kenan dogulu'ya bas çalıyor sandım.
    #4193328 (faidelibilgi, 06.11.2008 13:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben o degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben o degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben o degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben o degilim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » belalti baslik gorunce hayvanlasan yazarlar » yat geliyorum » nrcyln » minik mavi balina » i am king » it in construction » kugu golu canavari » kurtlar vadisi teror » alexa noluyor popon falan oynuyor » lynx » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » popcorn sinema kulubu » mutluluk » loui andersson » cape verde » renault 9 gts » kurtlar vadisi varken ask i memnu seyreden erkek » seni cilgin hadi oradan » ace of spades » solcular tarafindan en sevilen akp li » vakifbank