ben niye varim 

kapat
  1. koskoca bir boşluk, cuma sendromu, her sorun, hep problem, hiç mi iyi bişey olmaz bu hayatta dedirten şey.
    #1630799 (zeytan, 11.05.2007 11:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ben niye varim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben niye varim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben niye varim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari alt alta okumak » yeni yili dansozle karsilamak » beyazit ozturk e ayar veren teyze » bize musaade » eski sevgili » samata » viski » dayan koca adam » ben wallace » canli bomba » bil gotunun huyunu icme tursu suyunu » akp yi kapatmak icin daha iyi gerekceler » shawne williams » gunumuz futbol ilkeleri » gulun kokusu vardi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » purple » sac ektirmek » hic bisikleti olmamis insan » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » gerdek gecesi diyaloglari » neil gaiman » gotumuzde ergenekon parmagi » asimo » adam olacak cocuk » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » sagcilari taniyinca solcu olmak » burda mi yersiniz paket mi yapalim » kemal unakitan » cok gizli sozluk raporu » ozel gunlerde hediye alma sorunsali