ben neden o yolu kullanmadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. neden neden kotulendigi anlasilmadigi muamma entry
  2. neden yar neden bilinmez aci cekmeden
  3. neden allahim neden ben
  4. neden ben neden dunya
  5. neden sanki neden
  6. neden neden ailesi
  7. dag yolu
  8. dol yolu
  9. cay yolu
  10. bok yolu

© 2008 - uludağ sözlük

ben neden o yolu kullanmadim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben neden o yolu kullanmadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben neden o yolu kullanmadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tavuklu caesar salata » kaprak » sevgiliden ayrilmak » guller olmazsa » hitler rejimin korku ve sefaleti » deve kesen thy yoneticisi » gundem turban olmasaydi olacaklar » humanist » aninda goruntu show » sevgilinin sacindan birkac tutam kesmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games