ben neden her seye bok atiyorum anne 

kapat
  1. bir feryad cumlesidir, bu tip sahislar artik canindan bezmistir ve hicbirseyi begenmezler,
    acilen acile kaldırılmaları gerekir.
    #2609116 (wad ar yu tolking ebat yu, 20.11.2007 01:59)
  2. (bkz: ben neden herseyi bok ediyorum anne)
    #2609521 (wad ar yu tolking ebat yu, 20.11.2007 10:49)
  3. eğer şizofrenler, şizofren olduklarını en azından kendilerinde bir hastalık olduklarını bilip doktora kendi istekleriyle gittiklerinde, iyileşme şansları doktora zorla götürülen şizofrenlere göre daha fazlaymış. aslında her hastalık için bu böyledir, ister psikolojik ister fizyolojik. bunun yanı sıra insanın kendini eleştirebilmesi ve birisinden yardım alması hadi onu geçtim birisinin fikrine danışması, sorunun kökenine inmesi daha da sevindirici bir olaydır. başlık bok atmakla alakalı. ama daha geliştirilebilir. "bok atmak, kategorilendirmek, kalıplara sokmak, insanları 'bunu yapan öbürünü yapamaz' gibi sınırlandırmalara sokmak" liste daha da uzatılabilir.

lafı uzattıkça dikkatin dağıldığını ve kelimelerin etkisini yitirdiğini varsayarsak ki bu kuvvetli bir ihtimal; insanlar öncelikle kendilerini tanımadan, diğer insanları kalıplara sokmaktan ve bok atmaktan vazgeçeceklerdir.

bu hastalığın boyutları ya gerçekten çok artıyor ya çok raslantısal bir biçimde herkes buraya toplanmış. bu şekilde bir entry yazarak ironiyi gözünden de vurmuş olabilirim ama tutamadım kendimi.
    #2610342 (klorlu su boregi, 20.11.2007 16:27)
  4. "çünkü sahip olduğun tek şey bok, yavrucuğum" cevabı, cuk oturan sorudur.
    #2610369 (tepesersemi, 20.11.2007 16:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben neden her seye bok atiyorum anne başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben neden her seye bok atiyorum anne ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben neden her seye bok atiyorum anne nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben neden her seye bok atiyorum anne. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » tanri zenginleri sever » neyse ki » dembedem » fk berane » tek kanatli kus » lost a bayilip kurtlar vadisi ni kotulemek » dogo argentino » diversion inisler » siyah sut icen beyaz zenci » duz adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ebay da kurbanlik satan uyanik tuccar » dost yarasi » bayanlarin esprituel zekalarinin dusuk seyretmesi » avea » oriana fallaci » alcatraz prison escape » kurban bayramindan nefret etmek » cliqout » silmek icin erken » ilk goruste ask