ben ne yaptim yaa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  2. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  3. yaptim hele bi sor niye yaptim
  4. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  5. ben yaptim
  6. ben ne yaptim
  7. ben ne yaptim ya
  8. ne yaptim ben sana ne ne ne
  9. ben size ne yaptim
  10. ben yaptim hem de tek basima

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben ne yaptim yaa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben ne yaptim yaa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben ne yaptim yaa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben ne yaptim yaa. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » stevemcqueen » ask » yazarlarin aslinda demek istedikleri » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » kacak kelebek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » karpuzkabugu » no promise » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » sozlugun gundeminin sevismek olmasi » spina bifida dernegi » silik hayta » forever j » stephen edelston toulmin » uludag roman » raul meireles » tempestuous » levis marka yesil parka » hertharafin berlin olsa ne yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dinsizlerin din tartismasi » cat power » banyoya scotch brite la giren ev arkadasi » cidade de deus » edin dzeko » moderasyonun uyumasi ile olacaklar » fransizca » fethullah gulen » ab i hayat » le droit interne