ben ne biliyim niye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. saza niye gelmedim soze niye gelmedim
  2. bir sor niye
  3. niye
  4. bu kin niye
  5. ben niye boyleyim
  6. niye guluyorsunuz
  7. diyeceksin ki niye
  8. niye oldurulduk biz
  9. ben niye varim
  10. niye yapamiyorum

© 2008 - uludağ sözlük

ben ne biliyim niye başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» icimizdeki hayvan » 1 mayista orantisiz guc kullanan iki polis » kuyruk sokumu » bolsevik » abondane olmak » iddia makami » eliot spitzer » muazzez abaci » hepimiz gokhan ozcelik iz » linda blair » cavus » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » abdullah gul un ingilizcesi » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » zeytinburnunda karagumruk diye bagirmak » anibal taksi » fauna » birinci abbas » amanda gray » porselen » tiki » bos tribunlere oynamak » robert s coffee » gecmisi dusunmekten simdiyi yasayamamak » mide bulantisi » sayin erdogan a en icten tesekkurlerimle » tipik trakya cocugu » pusi » selahattin demirtas » abaza mehmet pasa » kalahimari » cile » seri eksi oy veren ibnenin hayat hikayesi » tayyip erdogan in kor olmasi » cem yilmaz » galatasaray in uefa kupasini almasi tesaduftur » tarsus » 320 kbps mp3 » enderun sevgiler » pilonidal sinus » demet akalin » sen git karin gelsin » denizde sevgiliyle gures tutmak » h » onder sav in hazreti muhammed e alayci yaklasimi » umit yasar oguzcan » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarindan aforizmalar » ataturk yasasaydi genclige sorardi » bunalti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa