ben nasil buyuk adam olucam 

/ 3
kapat
  1. pinhani grubuna ait şarkı.

gormezdim onumu gormezdim
    okudum yillarca hep okudum
    okumaktan boynumu buktum yoruldum
    bilmezdim adimi bilmezdim
    aradim her sehirde aradim
    kostum dere depe astim dolastim
    kimin ugruna?
    ne ugruna?

herkes kosesini kapmis
    iyi ama ben nasil büyük adam olucam
    bir tek seni bana cok gordu dunya
    iiler bu savasi kaybetmis
    peki ama ben nasil büyük adam olucam
    kotu olmak seni geri getirir mi acaba?

sevmezdim okulu sevmezdim
    okudum yillarca hep okudum
    okumaktan boynumu büktüm de yoruldum
    bilmezdim oyunu bilmezdim
    denedim her sekilde denedim
    denemekle olmadi zaten yenildim
    kimin ugruna?
    ne ugruna?

herkes kosesini kapmis
    iyi ama ben nasil büyük adam olucam
    bir tek seni bana cok gordu dunya
    iiler bu savasi kaybetmis
    peki ama ben nasil büyük adam olucam
    kotu olmak seni geri getirir mi acaba?
    #343346 (laedri, 13.06.2006 22:43)
  2. Görmezdim önümü görmezdim, okudum yıllarca hep okudum
    Okumaktan boynumu büktüm yoruldum
    Bilmezdim Adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım
    Koştum dere tepe aştım dolaştım

Kimin uğruna, ne uğruna

Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam
    Bir tek seni bana çok gördü dünya
    iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam
    Kötü olmak seni geri getirir mi acaba

Sevmezdim okulu sevmezdim, okudum yıllarca hep okudum
    Okumaktan boynumu büktüm yoruldum
    Bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim
    Denemekle olmadı zaten yenildim

Kimin uğruna, ne uğruna

Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam
    Bir tek seni bana çok gördü dünya
    iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam
    Kötü olmak seni geri getirir mi acaba

Ben nası büyük adam olucam
    (bkz: Pinhani)
    #369480 (ombudsman, 23.06.2006 19:38)
  3. müziği ayrı, sözleri bambaşka güzel bir şarkı. gerçi tam melankolik ama neyse, dinlemek lazım yine de...
    #460282 (tutunamayanlardan, 25.07.2006 20:37)
  4. herkesin kose kaptıgı dunyada ortada kalanların sarkısı.
    #460293 (MeLaNKoLiK, 25.07.2006 20:40)
  5. pinhaninin inandigim masallar albümünün 6. şarkısı.
    #480237 (berbay, 31.07.2006 13:48)
  6. albümü ilk aldığımda 5.şarkı don bak dunyayadan sonra gelen bu şarkıyı dinlediğimde''yeter ulan dayanamıcam''şeklinde tepki verdiğim ve beni ilk saniyesinden etki altına alan pinhani şarkısı.bir şarkı bu kadar masum bu kadar kırılgan bu kadar bu kadar güzel sözlere sahip bu kadar duygusal olamaz,olmamalı!
    herkes kosesini kapmis iyi ama ben nasi buyuk adam olucam
    iyiler bu savasi kaybetmis....
    #596258 (berbay, 31.08.2006 22:50)
  7. harika bir pinhani şarkısı daha. son derece naif bir şekilde, büyük adam olmanın zorluklarını tek tek insanın yüzüne sayan kelimeler..

"iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam
    kötü olmak seni geri getirir mi acaba?"
    #614865 (InsomniaC, 07.09.2006 17:22)
  8. bütün pinhani şarkıları gibi insanı sarmalayıverip bir daha bırakmayan.
    dilden düşürülmeyen bir haykırış.
    bir isyan.
    hayatta hep iyi olduğu için kaybedenleri can evinden vuran sözlere sahiptir.
    #615660 (gozluklu kedi, 07.09.2006 22:24)
  9. (bkz: yaşamadan olamayacaksın)
    #615671 (karga, 07.09.2006 22:29)
  10. okulu sevmeyen ve büyük adam olmak isteyen çelişkili bünyelerin kolayca benimseyebileceği şarkıdır.*
    #636723 (populizmin köküne kibrit suyu, 15.09.2006 14:49)
  11. mükemmelin ötesine geçmi$ $arkıdır..
    her dinleyi$te insanın ağlayası gelmektedir..
    #1020456 (mümkünsüz, 19.12.2006 12:23)
  12. (ing) how will i be a big man?
    #1020496 (dabaddah, 19.12.2006 12:32)
  13. (bkz: nası)
    (bkz: nasıl)

(bkz: olucam)
    (bkz: olacağım)
    #1020499 (dabaddah, 19.12.2006 12:33)
  14. okulu sevmeyip ama, hep okuyanların şarkısı.
    #1270224 (DayDreamers, 07.02.2007 13:40)
  15. ciddi anlamda hoş olmayan şarkı..
    şarkıyı dinledikten sonra müzikal anlamda bir küfür karşılar, yarramı olursun o melih gümüşbıçak tarzı vokalle, hay size müzik aleti vereni.. diye devam eder, belki şarkı iyidir bilmem ben pin^hani? den tiksiniyorum..
    #1270235 (Dasti, 07.02.2007 13:42)
  16. pinhani'nin ikinci klip çalışması. bir önceki klibi istanbul da gibi pek de kaliteli değil. grup üyeleri yine ön planda. basit bir çalışma olmuş açıkcası. ama sadece şarkı için bile izlenir.
    #1294805 (thor voivoda, 12.02.2007 18:26)
  17. bENiM GiBi LiSELi BiR YAZAR iSENiZ SiZi FAZLASIYLA GERECEK GERCEKLERi YUZUNUZE VURUCAK NEFiS SARKI.
    #1294816 (Soulmate, 12.02.2007 18:28)
  18. gerçekten mükemmel bir ses rengiyle söylenmiş, aşmış bir pinhani parçası.
    #1306986 (discopolos, 15.02.2007 13:24)
  19. 4 dakika 27 saniye süreye sahip pinhani parçası
    #1393811 (gudnayt, 09.03.2007 21:00)
  20. üniversiteden mezun olan gençlerin içine düştükleri soru burhanını özetleyen cümle. o kadar okursun okursun sonra bi bakarsın sıfıra sıfır elde var sıfırdır.
    "herkes kosesini kapmis
    iyi ama ben nasil büyük adam olucam"
    diyerekte herşeyi açıklığa kavuşturmuştur.
    kimin uğruna?
    ne uğruna?
    #1442336 (corpsebride, 23.03.2007 00:10)
  21. ark: kim söylüyor bu şarkıyı, güzelmiş?
    i: pinhani
    ark: pinali?
    i: puhaha o kim lan..
    #1583858 (iuscivile, 29.04.2007 00:41)
  22. "sen önce bir adam ol da daha sonra büyüğünden olmayı düşünürsün" şeklinde devam etmesi olası bir söz grubu.
    #1584112 (olips, 29.04.2007 02:00)
  23. büyük adam olmayı anlayamayanların "bir tek seni bana çok gördü dünya" kısmını anlamanın yanından geçemiyeceği adam seçen sözleriyle şahane bir pinhani şarkısı.
    #1722777 (captain black, 04.06.2007 01:11)
  24. insana çok farklı duygular tattıran,mükemmel bir pinhani şarkısı.gerçekten de iyiler bu savasi kaybetmis gibi sanki.
    #1736075 (zamazingo, 07.06.2007 12:28)
  25. herkes kosesini kapmis ne güzelde söylemiş.
    #1736106 (BerAent, 07.06.2007 12:39)
/ 3
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben nasil buyuk adam olucam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben nasil buyuk adam olucam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben nasil buyuk adam olucam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben nasil buyuk adam olucam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayatin fonunda calinacak sarkilar » cevabi beklenen sorular » ben simdi kime oy verecegim » aksama kavak yelleri var » hrant dink in hain oldugunu dusunen basiretsiz » ucak indiginde alkislayan insan » ne zaman adam oluruz » her arabaya taksi diyen zihniyet » 2007 nin ilk entry sini girmek icin kasmak » sozlukculerin 30 yil sonraki halleri » adam olmak » sozlukte dine hakaret eden yazarlar » slm asl nbr nrdn » hele bi gel » bir tek seni bana cok gordu dunya » komite zamani sarkilari » buyuyunce adam olamayanlar » son bir saattir hic eksilenmedim » vajina icin erkeklerin yaptigi sacmaliklar » sinav sirasinda kafanin icinde calan sarki » hicbir entry sini canlandirmayan yazar » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » abisi bekarken erkek kardesin evlenmesi » fc yantra » kotu yola dusmek » defin » seks yapmak isteyen sevgiliyi geneleve bagislamak » noelle yilbasini karistiran cahil yobaz » arog » kurdana turkan diyen ulkucu » kar fonksiyonu » cafcaf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozluk bana kari bul lan allahsiz » ataturk oldu biliyor musun » lost a bayilip kurtlar vadisi ni kotulemek » her daim cocugunun yasantisina mudahale eden anne » aziz yildirim isi bagladi fenerbahce sampiyon » bir kulac daha atsam karadayim » bizden kacmaz » turban takmadan cennete gidecegini sanan insan » her turlu delikten itina ile cikarilir » 23