ben miyim 

kapat
  1. inanası olmayan kişinin,kendi olma şansının çok düşük olması karşısında duyduğunu teyit etmek için kullandığı sözcük.
    aaaa: 100 alan kim
    bbbb: sen lan
    aaaa: ne
    bbbb: sen oğlum,manyakk
    aaaa: ben miyim
    bbbb: he
    aaaa: ziktirlan
    #23445 (trda, 18.01.2006 03:26)
  2. sözlükteki en eski yazarlardan olmasına rağmen hakkında sadece 3 entrynin girilmiş olması beni şaşırtmış yazardır.
    #461211 (yasakani, 26.07.2006 01:04)
  3. doğumgünlerimiz aynı olan yazar...
    #806548 (ladymacbeth, 03.11.2006 00:57)
  4. Beşiktas spor klübünün kısaltması olan bjk nin yerine bejeke yazarak beni kızdıran ve üzen yazardır. Art niyeti yoktur. bir daha yazmayacağından eminizdir. KAlitesi tartışılmazdır. Saygılar.
    #1804764 (Carmadon, 22.06.2007 11:32)
  5. meltem ahiska şiiri.

saçları uçuşmuş mu tutuşmuş
    geceortalarında heryerde
    tutuklularla konuşmuş
    gözlerinden büyük bakışlı
    kısrak, atılgan, esmer mi şeker
    şu küçük kız çocuğu kim?
    yorgun muyum yoksa hayal mi bu
    kocaman ayaklarımın sızısıyla
    gülüşler ağırdan tırmanıyor
    saman irisi saçlarıma
    kendime sarılıp uyandığımda,
    sözcükleri mavi kalın bir ipe
    tek tek geçiriyorum
    kız-çocuklarını-kim-nasıl-sever.
    #2340471 (vernon sullivan, 19.09.2007 06:37)
  6. meltem ahiska nın havalandirma adlı şiir kitabının ve işaretin yalnızlığı adlı bölümün ilk şiiri.
    #3307254 (ferfecir, 23.04.2008 10:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben miyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben miyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben miyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben miyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » abdurrahman arslan » beyni turk olan muzik gruplari » eski camii sebili » entry ve nick uyumu » milan baros » chp nin sarik ve cubbe acilimi » kucuk oskar » marjinal yazar » tony sylva » loan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » radiohead » yapildiginda insani rahatlatan seyler » absurd stadyumlar » cok satanlar » mesaj atan kisiye cevap verme istegi » provokasyon » ask yakar » hizmetli » y yi bulmak icin x e deger vermek » cuklu