ben mi yoksa uludag sozluk mu diyen sevgili 

kapat

1. sözlükte fazla vakit geçirip sevgilisini boşlayan erkeğin içine düştüğü ikilem. eninde sonunda bir seçim yapmasını gerektirir.
    #3092138 (geras, 04.03.2008 13:10 ~ 13:12)
  2. network kablosuyla boğulası, klavyeyle kafasına vura vura yamultulası sevgili modeli.

(bkz: abartmayı sevmek)
    #3092143 (montezumas, 04.03.2008 13:12)
  3. bi siktir git cay koy denilesi sevgilidir.

(bkz: tehlikeyi sevmek)
    #3092146 (oneydilan, 04.03.2008 13:14 ~ 13:15)
  4. galatasaray diye cevap verilesi sevgilidir.
    #3451027 (alone with everybody, 26.05.2008 19:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben mi yoksa uludag sozluk mu diyen sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben mi yoksa uludag sozluk mu diyen sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben mi yoksa uludag sozluk mu diyen sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben mi yoksa uludag sozluk mu diyen sevgili. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » karadelige dussem cekip cikarir misin beni » bilader » cuklu » seviyeli iliski » alt shift x » kopek » kul oyku gazetesi » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » ehliistirahat » yalcin cetin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mutluluk ve huzun » ssg kos sozlugunu klonluyorlar » sevisken yazarlar » stabat mater » lincoln kewell baros uclusu » balikesirspor » wanted » nokia n78 » dogo turkiye » straightaway