ben mi yapayim 

kapat
  1. askerde alt devrenin angarya işleri yaparken üst devrenin kendini tatmin etmek için sarf ettiği sözdür
    (bkz: ben mi yapayım torun)
    #1582746 (crypto, 28.04.2007 20:27 ~ 20:28)
  2. aslı "ben mi yapiim " olan,askerlik klişelerinin en bi sempatiği,en bi kulağa hoş geleni...en yaygın kullanımı yılışık bir gülümse eşliğinde "şafak demiş cart curt, bu şafaktan sonra ben mi yapiim ulan"dır ... keyifverir.. cocuklaştırır..
    ** * *
    ayrıca fotoğrafhanede görmüştüm,üç tane genco, şekilli bi resim çektirmişler,,üzerine de "grup: ben mi yapiim" yazmışlar....takdir etmiştim gençleri evet..
    #2885594 (nickless cage, 23.01.2008 19:36)

© 2008 - uludağ sözlük

ben mi yapayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben mi yapayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben mi yapayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turklerin uzaya cikamamasinin nedenleri » masturbasyon » votka tang » abi ve ablalarin twister oynamasi » karne gunu diyaloglari » kemal kilicdaroglu » itfaiye » murathan mungan » efe » ambulans a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci