ben mevlana degilim adam ol oyle gel 

/ 2
kapat
  1. herkesin mevlana kadar hoşgörülü olmadığını anlatan bir sözdür. bizim zamanımızda önem kazanmıştır herkes adam olmalıdır.
    #3599938 (glylay, 30.06.2008 12:23)
  2. türk gençliğinin vazgeçilmez mottosudur.
    #3599949 (statik smiley, 30.06.2008 12:26)
  3. +torres/-philipp lahm

3 yıl önce

- ben mevlana değilim adam ol öyle gel torres adam ol
    + ??

3 yıl sonra

- napyon lan ne dönüyosun anam gol attı bee
    + hacım, türkiyede bi mevlana var bilirmisin
    - ulan ben şaka yapmıştım
    + şaka maka fena koydum ama dimi
    - ulan o değil de sabride bana çalım attı be
    + mevlana bile kurtaramaz artık seni .
    #3599971 (templar, 30.06.2008 12:31)
  4. geri dönüşü olmayacak şekilde satıcı bir hareket yapan arkadaşa söylenecek en güzel sözdür.
    #4302388 (efras, 30.11.2008 21:50)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben mevlana degilim adam ol oyle gel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben mevlana degilim adam ol oyle gel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben mevlana degilim adam ol oyle gel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben mevlana degilim adam ol oyle gel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vatan kurtarma disketi » yaratici msn iletileri » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » mevlana ya gelmiyorum diyen adam » kim olursan ol yine gel » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » uludag sozluk istatistik enstitusu » 1970 model 280 sel mercedes » gulen institute » aishe » eski sevgilinin yeniden sevgili olmasi » fsi » 7 aralik 2008 trabzonspor kocaelispor maci » bugun laiklik icin ne yaptin » kadinim » architecture in helsinki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » askin mallik hali » filmkolix » spina bifida dernegi » kamillere arif olmak » bir dus ki korkmamis zamanin karsisinda » five guys » 31 cekmeyen aylar » sozluk sen allahsiz misin » surekli yorgun insan » rayad