ben mesaj yazmayi sevmem demek 

kapat
  1. Bu kişiler mesaj atmak yerine kişiyi arayıp mesajda söyleyeceklerini söylemeyi yeğlerler . Bu kişiler para bakımdan sıkıntı çekmedikleri için gelen fatura pek umurlarında değildir .
    #3877016 (StoraX, 27.08.2008 11:58)
  2. okuma yazmam fazla iyi değil, demek yerine kullanılan cümledir.
    #3877024 (conspirator, 27.08.2008 11:59)
  3. sabah akşam mesajlaşma manyağı bir insana sarf edilen cümledir. hakkaten sevmiyorum efendim. mesajı açacan da, okuyup anlayacan da cevabı yazacan da falan uzun iştir, pek bir zor iştir vesselam. bu huyunuzu söylemenize rağmen 1281318293. mesajına cevap vermediğinizde alınır bir de bu x kişiler.
    #3877076 (agnostic, 27.08.2008 12:09)
  4. söyleyenin mesaj yazmayı sevmediğine delalettir. bu kadardır. aklı çükünde olmayandır. ha sakın her mesaj yazanın aklı çükündedir gibi bir anlam çıkarmayın küserim vallahi.*
    #3877112 (yavuzum, 27.08.2008 12:20 ~ 12:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben mesaj yazmayi sevmem demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben mesaj yazmayi sevmem demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben mesaj yazmayi sevmem demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben mesaj yazmayi sevmem demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » cat power » guzel kizlar sicmaz diye dusunen zihniyet » slywitch » nerde aksam orda sabah yasamak » organisation des nations unies » masa altinda seks » kosarken dusmek » sevsen boyle olmazdi » atiker in sundugu kurtlar vadisi pusu » seks yapmak isteyen sevgiliyi geneleve bagislamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » levis marka yesil parka » uniseks isimler » smile adsl » osmanli gibi politika yapmak » ogrenci ogretmen diyaloglari » 83582904630896 » escinsellerin uniforma giyme meraki » tinker bell » utopya » taklit yerine cakma kelimesini kullanmak