ben maykilsam sen de ceksin 

kapat

1. ceza'nın önce kendine bak adlı şarkısında geçen ve tarihe altın harflerle yazılması gereken müthiş söz. örnekleri çoğaltılabilir.
    (bkz: ben tayyipsem sende erdoğan)
    (bkz: ben tuncaysam sende şanlı)
    (bkz: ben ahmetsem sende çakar)
    #1519247 (vakatanka, 12.04.2007 14:07 ~ 15:36)
  2. ceza'nın yerli plaka albümündeki en anlamlı şarkı olan once kendine bak şarkısının nakaratında geçen sözdür.
    #1519293 (semi, 12.04.2007 14:19)
  3. (bkz: ben ahmetsem sende dursun)
    (bkz: ben leftersem sende küçük andonyadis)
    (bkz: ben nejatsam sende alp)
    #3311553 (hodri meydan, 24.04.2008 09:57)
  4. ekşi*'ye de ayar veren parçanın bir bölümüdür. ekşi ayar almış mıdır? almak bir yana kol gibi vermiştir kopil cezaya.
    #3311571 (rs ne la, 24.04.2008 10:08)
  5. ekşi * 'sin ama insanlığın eksik
    yazarım ben kalemim dik
    neyzen * dedi kalk hepsini ...
    #3337170 (vakatanka, 29.04.2008 23:09)
  6. (bkz: maykıl ın zulmü varsa ceksın ın allahı var)
    #3337199 (Vivendi, 29.04.2008 23:14)
  7. vururken maykıl, gol olurken ceksın.
    #3337206 (eko le pew, 29.04.2008 23:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben maykilsam sen de ceksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben maykilsam sen de ceksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben maykilsam sen de ceksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben maykilsam sen de ceksin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » mudure yazi yazarken smiley kullanmak » bekarete onem veren insanlar dernegi » fc zwolle » issiz adam resmen beni anlatiyor » plaza eylemleri » lig tv nin fenerbahce eyyamciligi » kavak yelleri izlemeyi izlemek » gemlik sporlu olarak niyazi den patlama beklemek » eldivenle sigara icmek » y yi bulmak icin x e deger vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sozluk sozluk gezen yazar modeli » golden brown » ask » britz » yemin hosumuza gitmese de okuruz » emir sinaneddin medresesi » sut kardesler » sozluk yazarlarinin itiraflari » slywitch » unal coskun