ben masumum hakim bey 

kapat
  1. hakim beyi suçsuzluğuna inandırabileceğini sanan sanığın kendini acındırmak için söylediği söz.

hakim, sanığın suçlu olduğuna karar verirse suçlu (artık sanık değildir) bu sefer şunu der: pişman değilim, yine olsa yine yaparım.

(bkz: burası türkiye)
    #2182609 (paranoyak sizofren, 23.08.2007 10:25)
  2. türk sinaması klişelerinden biridir. saf, gururlu, dürüst... vb iyi özelliklerin tümüne sahip ender kişilik bir iftiraya ugrar ve mapus kapılarına düser. yargılandıgı sırada bilmem kacıncı bakısıyla hakim beye onurlu ve dimdik basıyla ben "sucsuzum hakim" bey der.(adamaın savunmaya ihtiyacı yok ki anasını satim karizmayı cizmektense ölmek daha iyidir yani) o sırada ekrana bakan tüm insanları yürecigi sızlar kimi göz yası döker kimisi hayata isyan eder. film amacına ulasmıstır yanı damardan girilen bir sucsuzum hakim beyle gişe rekoruna kosar.
    #2182668 (estt, 23.08.2007 10:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben masumum hakim bey başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben masumum hakim bey ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben masumum hakim bey nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben masumum hakim bey. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ben yapmadim » boregin yaninda ayran icen tuhaf insan » 2 eylul 2007 karsiyaka altay maci » hakim » saat 4 te sozlukte olan insanlar » alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » kurtlar vadisi teror » mikili balon » turkiye cingene muzigi » kadinim » you are the best » olumlu » sheila jackson lee » yilbasi » arog » elaborate » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaprak dokumu » cince » the last remaining light » anneanne ve pismis et » serdep » figur » at asil bir hayvandir » portland trail blazers » marjinal yazar » omerta