ben kustum gidiyorum 

kapat

1. *

bugune kadar 5 adet sozlukte yazdım ve hepsınde bu ılgı manyaklıgı durumunu gordum...
    once yapılan sudur: bıraz yazılır, etrafındakılerın dıkkatı cekılır, ardından ıstenılen ılgı alınamayınca ya da sozlukten sıkılınca hatta hatta herkes benı konussun dıye nıck baslıgı altına; "burda ne guzel ınsanlar tanıdım", "ay cok ozlıcem ama mısyonumu tamamladım" tarzı entry gırılır ve bırakılır...
    ama bırakmak muglaktır, baska bır nıckle gerı donulur ya da aynı nıck ıle bellı bır sure sonra tukurdugunu yalamak gıbı gerı donulur...

hıc gerenk yok bunlara, bunlar reklam kokan hareketler, bırakacaksan, sag usttekı "x" tusuna basarsın ve gıdersın, canın ısteyınce gelır, ıstemezse gelmezsın... bu mudur? budur..
    #1439372 (baris baris, 22.03.2007 09:08)
  2. biraz once zall'a attıgım mesajın icerigi. cevap gelmedi ama. hayırdır insallah*
    #1473949 (intihar edemeyen adam, 31.03.2007 01:02 ~ 01:04)
  3. - ben kustum gidiyorum.
    - nereye, kusup gitmek var mı öyle? temizle çabuk şurayı.
    #1474025 (deli bozgun dolu dizgin, 31.03.2007 01:26)
  4. gitme sana muhtacım! gözümde nursun,
    başımda tacım, muhtacım
    beni öldür öyle git, yaşamak için
    senin sevgine muhtacım

muhtacım gözlerine, muhtacım sözlerine
    uzattım ellerimi, muhtacım ellerine gitme

şimdi bomboş ellerim
    seni çağırır yaşlı gözlerim muhtacım
    beni öldür öyle git
    yaşamak için senin sevgine muhtacım

sensiz bir dünyadayım,
    gerçekten uzak bir rüyadayım muhtacım
    beni sensiz dünyadan, sonsuz rüyadan
    uyandır da git muhtacım

muhtacım gözlerine, muhtacım sözlerine
    ruhumu ısıtacak sımsıcak nefesine gitme

gitme sana muhtacım gözümde nursun
    başımda tacım muhtacım
    beni öldür öyle git
    yaşamak için senin sevgine muhtacım
    #1474028 (larker, 31.03.2007 01:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben kustum gidiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kustum gidiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kustum gidiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben kustum gidiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » raul meireles » leyla zana » kopush fm » uludag sozlukte yas seviyesinin dusuk olmasi » emo » blackhole » buhtan » the punisher » kar fonksiyonu » eski camii sebili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » collezione » serander » sozluk imana gel lan allahsiz » cahil yobazlarin ataturk e isyani » antu com » beni sev essek » ulkuculuk » 1929 ekonomik krizi » emir sinaneddin medresesi » karizmatik sehir isimleri