ben kurt um 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kurt sorunu yoktur sorunlu kurt vardir
  2. kurt yok kurtce yok kurt sorunu yok ne var lan it
  3. kurt sorunu yok kurt istilasi var
  4. kurt sutu lazim biraz kurt sutu olsaydi
  5. kurt sorunu da vardir sorunlu kurt de vardir
  6. mhp li kurt
  7. trt kurt
  8. kurt
  9. kurt kus
  10. kim kurt kurt kim

© 2008 - uludağ sözlük

ben kurt um başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kurt um ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kurt um nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» limit » 1 gun gecti unutamadim seni » erotic asphyxiation » romantik entryler » feather geranium » aktutun baskininda ergenekon parmagi » haci yagi kokulu sevgili » alice in hell » kanada » aleksi » maddi hasar » deniz yilmaz » metro turizm in kasar hostesleri » decl » derdim coktur hangisine yanayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gsstore org » gunun ilk isigi » otme bulbul » cin halk cumhuriyeti » tanriya acik mektup » pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » the dive from clausen s pier » yolun basi » eve » kazim koyuncu » yalanci smiley » usenmeden 10 sn bekleyip defalarca eksileyen yazar » metin culhaoglu » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » d n