ben kucukken kumralmisim sonradan sarisin olmusum 

kapat
  1. ben kucukken sarisinmisim sonradan kumral olmuşum cümlesinden en az bin kat daha inandırıcı olan cümle, hele de bir türk kızı kuruyorsa.. zira son yıllarda sürekli artan, almanya dan daha fazla bir yoğunluğa ulaşan sarışın kadın nüfusumuza da bir açıklama gelmiş olur.
    #3851418 (uretim cini, 21.08.2008 21:50 ~ 21:54)
  2. saç boyasını keşfeden cici kız söylemidir.
    #3851495 (Aci Biber, 21.08.2008 22:07)
  3. (bkz: sahte sarışından inciler)
    #3851595 (makinist, 21.08.2008 22:27)
  4. (bkz: simdi sakin ol ve boya tüpünü yavasça yere bırak)
    #3851606 (ben hep 17 yasindayim, 21.08.2008 22:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben kucukken kumralmisim sonradan sarisin olmusum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kucukken kumralmisim sonradan sarisin olmusum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kucukken kumralmisim sonradan sarisin olmusum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben kucukken kumralmisim sonradan sarisin olmusum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » i am king » it kopuk ile ugrasmaya degmez » cobanina asik olmus koyun modeli » karizmatik sehir isimleri » dogo turkiye » yazara baska bir yazarin nick altindan ayar vermek » lady of the flowers » radyo uludag » sevilmek umidi sevmekten beter » fuck buttons » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » inegalite » face » rayad » saddamin askerleri » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » magpie » diversion inisler » mustafa kemal ataturk » oyunu ver oyunu boz » ogrenci ogretmen diyaloglari