ben kiskanc bir insan degilim 

kapat
  1. genelde aşırı kıskanç insanların, yapılan kıskançlık suçlamalarına karşın yaptıkları savunma.
    #2951703 (alec yulin, 05.02.2008 00:18)
  2. evet ben kıskanç değilim lakin iyi kıskançlık numarası yaparım.
    #2951715 (fragrance, 05.02.2008 00:19)
  3. kıskançlığa adım atmasına aha şu kadar kalmış insanın söylemidir.
    #2951723 (devils advocate, 05.02.2008 00:20)
  4. mezhebim geniş demenin biraz daha entellektüel tarzı.
    #2951795 (mecra, 05.02.2008 00:28)
  5. Bu kimseler öyle bir kıskanırlar öyle bir kıskanırlar ki ancak kendilerini ben kıskanç bir insan değilim diyerek tanıttıkları için içlerinde patlar kıskançlıkları. Kendilerinin kıskanç olmadığını etrafa duyurarak telkin yoluna başvururlar.
    #2954825 (evet evet moo, 05.02.2008 16:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben kiskanc bir insan degilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kiskanc bir insan degilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kiskanc bir insan degilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben kiskanc bir insan degilim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » bilader » 1970 model 280 sel mercedes » bir dilek hakki » stabat mater » fethullah gulen musluman mi » eski sevgilinin evlendigini ogrenmek » sozluk bana oyuncak bul lan allahsiz » selvi naz fettahoglu » baslik ve nick uyumu » smile adsl » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » okuma yazmayi ogrenememis cocugu yazar yapanlar » collezione » james morrison » felsefecilerin msn iletileri » bir kadin bir erkek » erkegin olmak istiyorum » tas cikartmak » halonia » serhan sesen » philipp lahm