ben kirlendim senin gibi sevemem 

kapat

1. gerçekçi bir daha az sevdiğini kabul ediş cümlesi.
    gelecekte bu kişi , harbiden kirli bir ruha sahip oldugunu ispatlayacaktır karşısındaki saf hala kaçıp gitmemişse.bu kirlenene de , diğerine de acı verir ...
    #3367085 (muri, 07.05.2008 11:27 ~ 11:45)
  2. bir ilişki teklifini reddetme cümlesi olabilir. karşı tarafı kırmama adına mal yerine koymak vardır burada. istemiyorsan istemiyorum dersin geçersin. lafı bu hale sokmanın anlamı nedir anlamam.
    #3367114 (kaleci sacli adam, 07.05.2008 11:35)
  3. BiR iNSANIN KiRLENMESi iÇiN NE GEREKLiDiR SORUSUNU AKLA GETiREN BAHANEDiR. BELKi DE DOĞRUDUR KARŞIDAKiNiN SAFLIĞI BEYAZLIĞI KORKUTUR BAZEN SiZi.* *
    #3367122 (ParaNtez, 07.05.2008 11:38)
  4. sevgili adayının aniden yozgatlı bir teyzeye dönüşüp "heleeeee, iki galıp sabunnan zaa bi kese attıydım mı heç bişeyin galmaz, patısga gibi olursun yeğidim." demesiyle ilahi takdirin zuhur etmesine yol açacak bahanedir.
    #3367149 (stalker, 07.05.2008 11:47)
  5. ben hep kirliydim zaten diyerek devam edilmelidir.*
    #3367166 (semigod, 07.05.2008 11:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben kirlendim senin gibi sevemem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kirlendim senin gibi sevemem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kirlendim senin gibi sevemem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben kirlendim senin gibi sevemem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » raul meireles » yazar neden yazar » karizmatik sehir isimleri » vurucu sarki sozleri » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » real madrid » inanc uzerinden atip tutma » lev yashin » silik hayta » mhp akp dostlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » itu » cameo » ehliistirahat » figur » nokia n78 » huseyin avni danyal » yuri andropov » h m » kirgiz » trafik haklari