ben kiminle sevissem hala seni aldatiyorum 

kapat
  1. yitirilen bir aşkın hala unutulmadığını anlatan en güzel dizeler. yilmaz erdoganın pastirma yazi isimli şiirinin bitiş cümlesi.

böyle zamansız güneşli,
    umulmadık mavi günlerde
    bir bekleme salonu yalnızlığına
    bürünüyorum...
    iliklerimdeki yitik aşkı
    sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorum...

sanki şiirini bilmediğim
    bir fransız akşamında
    kaldırım taşlarını sayıyorum kalbimin...
    içimde ayak izlerin,
    aylak bir yaz geçiyor avuçlarımdan...

ve ben ne zaman,
    kiminle sevişsem,
    hâlâ seni aldatıyorum.

edit : 45 karakter sınırı.
    #872682 (sekizgen, 17.11.2006 17:59 ~ 18:04)
  2. kalptekiyle yataktaki farklı olduğunda hissedilen duygu.
    #2859484 (depression, 18.01.2008 22:22 ~ 19.01.2008 10:04)
  3. birine aşıkken bir başkasıyla sevişebilen insanın demagojisi. kan damlamış kaleminden maşallah..

(bkz: çok romantiksin lütfücüm)
    #2859494 (sydera, 18.01.2008 22:23)
  4. sevmek gibi geliyordu herşey
    sevmek gibi gidiyordu kadın
    adının anlattığı canın teni yakmasıydı
    bir bulut evet ama asıl olan
    bulutun suyu yağmasıydı
    bir insanı sevmekle başlıyordu herşey..
    ve boşanmak için en az iki şahit gerekiyordu..

öyle zamansız güneşli umulmadık mavi günlerde
    bir bekleme salonu yanlızlığına bürünüyorm
    iliklerimdeki yitik aşkı sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorm
    sanki şiirini bilmediğim bir fransız akşamında
    kaldırm taşlarını sayıyorm kalbimin içinde ayak izleri
    aylak bir yaz geçiyor avuçlarımda
    ve ben ne zman kiminle sevişsem
    hala seni aldatıyorum!
    #2859507 (kedisever satanist, 18.01.2008 22:25)
  5. 'off lafa bak aq' şeklinde tepki verdiğim cümle olmuştur. tükenmiş birinin şöyleyebileceği sağlam cümlelerden biridir. anlayan için elbette...
    #2859526 (puldüşü, 18.01.2008 22:28)
  6. geçen yazdır tutmaya çalışmışsındır.anıları biraz daha taze tutmak için çabalamışsındır.ama yok zaman bu tabi ki geçecek kendi aymazlığında.ve haz doyum sevişmek insana dair ve bundan sonrası yürekten sevişememek.aldatmanın aldatmış insan psikolojisini anlatan güzel yılmaz erdoğan şiiridir.
    #2859612 (aglasevgiliyurdumagla, 18.01.2008 22:43)
  7. kalbinde biri varken yatağına başka birini alabilecek kadar aciz olanın söylemidir. ciddiye almayınız.
    #2859640 (serafettin, 18.01.2008 22:48 ~ 22:54)
  8. her halükarda kişinin kendini aldattığını gösterir..
    #2859665 (spanger, 18.01.2008 22:55)
  9. başka birini seven kalbin bedenini tatmin için bir başkasını kullanmasıdır. kötüdür.
    #3859689 (dibi dibi rek, 23.08.2008 16:37)
  10. sevdiğini unutmak için bir başkasıyla sevişen insanın unutamadığını, yapamadığını gösteren en bariz cümlelerdir. beden bir şekilde tatmin olacaktır belki ama ruh doymadıktan sonra anlamsızdır. sürekli bir düşünce kafasında virüs gibi yer edecektir. hayaller anlamsızlaşacak.

diğer insan belki bunların hiç farkında olmayacak ama zaten en başında aldatılmıştır. bu yüzden bir gün anlasa bile farketmeyecektir.
    #3859796 (system error, 23.08.2008 16:58)
  11. (bkz: daha kaç vücüt gerek bana) (bkz: benim seni unutmama) **
    #3859810 (Slayerized, 23.08.2008 17:01)
  12. duygusuz sevisen insanin acikliga kavustugu andir.

duygular baskasinda kalmis.
    #3859817 (syme, 23.08.2008 17:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben kiminle sevissem hala seni aldatiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kiminle sevissem hala seni aldatiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kiminle sevissem hala seni aldatiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben kiminle sevissem hala seni aldatiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » issiz sozluk » oral seks » yercekimli karanfil » bana donek demis itin birisi » mutluluk » orkid » droit international prive » okuldaykeen playstation a kacmak » kurtlar vadisi aforizmalari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » fleet foxes » roderick david stewart » bryan guy adams » fk masalli » eldivenle sigara icmek » niyazi misri » keske seni tanimasaydim » huhla » sabah sabah bir olcek sebnem ferah dinlemek » caen