ben kimim acaba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kimim var ki
  2. kimim ben
  3. ben kimim ki
  4. ben kimim
  5. kimim lan ben
  6. ben nerdeyim ben kimim
  7. bil bakalim ben kimim
  8. anne ben kimim
  9. kimim ben noldu bana
  10. kimim var ki senden baska

© 2008 - uludağ sözlük

ben kimim acaba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben kimim acaba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kimim acaba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadit » beklemek » levis in uclu cevabi » miralem sulejmani » cok acik ve net soyluyorum » amores perros » kpss den 94 puan almak » minibuste ideolojik degisim yasayan insan » todos por el cambio » deniz baykal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci