ben kendime erken bosaliyor dedirtmeoaahh 

kapat
  1. gelişme göstermiş hastadır. eskiden "benooaahhhh" durumundaydı.
    #3782881 (isvicreli bilim adami, 07.08.2008 11:48)
  2. acil tedavi olması gereken insan söylemidir.. *
    #3782996 (azarath, 07.08.2008 12:20 ~ 21:55)
  3. acil tedavi olması gereken insandıroaahh.
    #3783001 (fotokopini cektir git, 07.08.2008 12:22)
  4. - ben kendime erken bosaliyor dedirtmeoaahh
    + ben zaten sana erken boşalıyor demeeoeoooahhh
    - bu arada çocuk ne yapmış okuuuuaaaahehaaah
    + takir almış baabaasaaaheehaah.
    #3783006 (uye lol, 07.08.2008 12:22)
  5. çakar çakmaz çakan çakmak (bkz: tokai)
    #3783337 (klinik vaka, 07.08.2008 13:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ben kendime erken bosaliyor dedirtmeoaahh başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kendime erken bosaliyor dedirtmeoaahh ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kendime erken bosaliyor dedirtmeoaahh nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» astroloji haritasina bakarak asik olan tip » abaza miknatisi » caylakligi bitmis sozluk yazari » espresso » yolun basi » jon donais » yasamsal tespitler » you can t do that » sir isaac » golge haramileri » turk amerikan dernegi » nefret edilesi hediyeler » disgrafi » hamisine nanay piy piy kaymak » arka mahalle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the chosen pessimist » ergenekonu savunuyorum mutluyum » autumnblaze » when the walls go down » le phallus » sehirler arasi yolculukta uyumak » universiteye minibusle giren insan » nestea limon » trinidad tobago milliyetciligi » billy corgan » gizemli yazarlari desifre etmek » krystal summers » kitap okumayanlardan sabun yapmak » sevgiliye son soz » aba guresi