ben kayisili turta olacagim 

kapat
  1. jeux d enfants adlı amelie i tarzı filmde, sophienin julien nin gelecekte ne olacaksın sorusuna verdiği cevaptır, ayrıca turta tadındaki aşk filmi sonrasında insanın sokağa çıkıp aşık olası gelir, öylesine eğlenceli gösterir aşkı.
    #3781942 (joker da, 07.08.2008 01:34 ~ 01:37)
  2. en sevdiğim cümlelerden biri. çünkü bu cümleyi kuran kızlar tam yenmelik oluyor. filmin duygu yoğunluğunda boğulmuş, yelkenleri indirmiş insanlar bunlar. ayrıca ben de diktatör olmak istiyordum, yeminle. ne duruyoruz oynasak ya!
    #3781976 (umbertobaggio, 07.08.2008 01:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben kayisili turta olacagim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben kayisili turta olacagim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kayisili turta olacagim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben kayisili turta olacagim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alcapon » tuvturk istanbul arac muayene istasyonlari » lark » evlenince evrim geciren insan evladi » mesnun » www bombabomba com » www vodafone com tr » showbiz nedir » agza super oturan ingilizce kufurler » turk erkeklerinin yuzde 1 i gay 99 u gizli gayd » adem tugluca » otobuste sikismek » ama mutsuzluga da var misin » serbest dolasim » regl doneminde kanamanin gecikmesi » sevgiliye gunaydin mesajlari » arifeyi gorup bayrami gorememek » yasin ceylan » delirmekten korkmak » delirmekten korkmak » osman nuri bedir » keske seni tanimasaydim » metalci » alexa » gulhan in galaksi rehberi » letrizm » 3526367647 » tematik mode » santralistanbul » ataturk olmasaydi pic olurdun geyigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mina hodumuon » sozluk imana gel lan allahsiz » battlefield 1942 » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » kavak yelleri izlemeyi izlemek » kurban kulturu » juridique » sabah kalkinca dinlenecek sarkilar » alex de souza vs matias emilio delgado » argo konusan esnafin daha samimi gelmesi