ben kaciyorum seni tanidilar 

kapat
  1. sen kac beni tanidilar efsanesinin tersi olabilecek efsane.
    #2969798 (engineer, 08.02.2008 04:14)
  2. (bkz: 320)
    (bkz: satıcılar)
    #2969826 (Aequitas, 08.02.2008 04:21)
  3. küfür olmayıp küfür yerine geçebilecek cümlelerdendir.
    #3312493 (cevikk, 24.04.2008 15:32)

© 2008 - uludağ sözlük

ben kaciyorum seni tanidilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben kaciyorum seni tanidilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben kaciyorum seni tanidilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucuk sevgilim » evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum » testosteron » cikma teklifine verilen anormal cevaplar » motosiklet » hayvan borsasi » agri dagi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » etyen mahcupyan » bsg a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games