ben isemedim miki isedi 

kapat
  1. ucurtmayi vurmasinlar filminden bir replik.
    #564312 (sofor, 21.08.2006 23:20)
  2. yanlışlıkla altına fıydıran çocuğun kendini temize çıkarmak için söylediği cümle.amaç anne ve ya babayı kandırmak değil şirinlik yaparak olası bir dayağı engellemektir.bunu diyen çocuk büyüyünce bunu da dedi (bkz: baba yaz okulunu kazandım)
    #564333 (dünyayı kurtaran adam, 21.08.2006 23:28)
  3. uçurtmayı vurmasınlar adlı filmden akıllara kazınan cümle. çocuk altına işer ve işte diyalog:
    -utanmıyon mu altına yapmaya?
    +ben işemedim ki(dondaki miki fare resmini kastederek),miki işedi...
    #987722 (grand ekinoks, 12.12.2006 22:17 ~ 30.04.2007 22:41)
  4. aslında her birimize, yaptıklarımızın yükünü ba$kalarının sorumluluğu altına sokup, kendimizi konulardan soyutladığımızla ilintili çok güzel ders veren bir repliktir bu.

öyle değil midir çünkü hep.. öleceğiz misal; suçu hayata atacağız!
    #1143411 (ceviz agaci, 12.01.2007 20:03)
  5. filmin en vurucu yeri.
    barış annesinin ona kızmaması içn dahiyane bir yol bulur;

''ben işemedim miki işedi''

miki deyince aklıma şöyle bir olay da geldi;
    uğur dündar arenada gıda teröründen bahsediyor,
    bir fırına baskın vermişlerdi(!) fırın sahibine sorular sokarken arkadan fare geçer ve uğur dündar sorar;
    -fırınım temiz diyorsun ama arkandan fare geçiyor,
    +ha o mu ,o miki fare, bizim fırının maskotu...
    #2298773 (chirurgus, 11.09.2007 16:12)
  6. ucurtmayi vurmasinlar filminde ki baris isimli çocuğun sçylemi bir de "inciiiii" diye bağırışı vardı akıllarda kalan.
    #2674746 (kolibandı, 08.12.2007 00:50)
  7. --spoiler--
    cezaevinde büyüyen bir çocuğun ceza kavramını doğuşuyla birlikte kavramasıyla, suçu direkt olarak ortağına atma girişimi. izleyenleri nedensiz olarak güldürmüştür.
    --spoiler--
    #2674755 (Freud, 08.12.2007 00:52)
  8. ozan bilen'in henüz çocukkken oynadığı, rolün hakkını tam verdiği sahnelerden birinin repliği.
    #3226578 (gulhan seven adam, 03.04.2008 21:30)
  9. (bkz: allah allah)
    (bkz: sözlükte afişe edilmek)
    #3226595 (micky, 03.04.2008 21:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben isemedim miki isedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben isemedim miki isedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben isemedim miki isedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben isemedim miki isedi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » lasagne » chp nin universite ogrencilerine takmasi » prof dr habib umur » derya baykal » kendini disardan izlemek » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » bir gun beni arzularsan » ne mozaigi ulan mermer mermer » basliklari alt alta okumak » trt nin sanal acilimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » unlulerden duymak istenilen sozler » naughty girl » ntv muhabiri » sabah ezaninin insani urpertmesi » hudut kartallari » karda yuru izini be lan dustu salak » cas » tanriya sorulacak tek soru » canim ailem » hukuki net