ben hicbir korsan urunu kullanmam 

kapat
  1. ülkemiz ekonomik şartlarında diyebilen sayısının oldukça düşük olduğu bir cümle. * ileride herkesin gönül rahatlığıyla söyleyebildiği bir cümle olabilmesi gerçekleşmesi çok zor bir temennidir.
    #3426856 (sanirim osurdum, 21.05.2008 14:44 ~ 14:45)

© 2008 - uludağ sözlük

ben hicbir korsan urunu kullanmam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben hicbir korsan urunu kullanmam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben hicbir korsan urunu kullanmam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» feyyaz ucar » roberto carlos un posteri » turk kizlari » adilos bebe » metal muzik gotunuze girsin » data acqusition » karamsar olmak zor degil » boxerin sirta cikmasi » turbanli » yeni baslayanlar icin sozluge sicmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci