ben hic zirveye gitmedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zirveye ilk gelen yazarin zirveye oturmasi
  2. kazandim ama gitmedim
  3. basima bir is gelmeyecekse anitkabir e gitmedim
  4. beni kimler istedi de gitmedim
  5. haydar abi cumaya gitmedim ne lazim gelir
  6. asker kacagi degilim sadece askere gitmedim
  7. oy kullanacaktim parmagim siyah olur diye gitmedim
  8. zirveye katilmiyorsunuz
  9. gel de bu adamla zirveye git
  10. zirveye oynamak

© 2008 - uludağ sözlük

ben hic zirveye gitmedim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben hic zirveye gitmedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben hic zirveye gitmedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir tas attim pencereye » youtube » cd 3 » gocuk » polon » ruh ikizi » mendes teskilati » genelev » hava savasi » halka zulmeden vali istifa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci