ben guzelim deyu havadan ucma 

kapat
  1. Ben güzelim deyu havadan uçma
    Indirirler seni el yaman olur
    Siyah kaküllerin gerdana saçma
    Bad eser dagitir yel yaman olur

Güzelsin sevdigim sen de bilirsin
    Ettigin islere pisman olursun
    Gel aksamlayalim yolda kalirsin
    Karanlik gecede yol yaman olur

Biçare Gevheri der halim yaman
    Dag basindan eksik olmuyor duman
    Elendim ben seni sardigim zaman
    Askimiz artar da hal yaman olur

gevheri
    #1619451 (mulayim, 08.05.2007 01:32)
  2. bugün annem tarafından yediğim aforizmaye benzer dizedir aynı zamanda. maruz kalan için üzücüdür.
    #1619752 (yamukprensesvekedicuceler, 08.05.2007 03:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ben guzelim deyu havadan ucma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben guzelim deyu havadan ucma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben guzelim deyu havadan ucma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orta cag avrupasinin sempatikligi » sarz mi sarj mi sorunsali » var misin yok musun » susam sokagi » nihat genc » umbertobaggio » dilara gonder » sevebilme ihtimali » yaran msn iletileri » yapamazsan yok a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games