ben gideyim 

kapat
  1. kalmak istediğin yerden giderken söylediğin söz.
    #1764504 (evey, 13.06.2007 21:01)
  2. ortamdan zorunlu uzaklaşmak zorunda olduğunda sölediğin cumlee...sanki arkasından dur gitmee biraz daha dur diceklermiş gibi gelir *
    #1764526 (moribundus, 13.06.2007 21:06)
  3. hayko cepkin' in ilk albümü olan sakin olmam lazım da bulunan, haykonun kendi tarzından ödün vererek söylediği güzel bir şarkı

sözlerini de yazayım tam olsun:

Ah çeker bu yürek A canım
    Sen bilmezsen kim bilir
    Zor zamanlar gördüm A canım
    Söyleyemem dert benimdir
    Su gibidir berraktır bu gönül
    Kana kana iç iyi gelir
    Kor alevler yaktı bu gönül
    Söndürmeye kim gelir
    Ateşini gördüm yandım yanında kor ettin
    Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
    Çok sevmeyi isterdim A canım
    Yol vermedin ben neyleyim
    Tuz basmadan yarama A canım
    Görünmeden ben gideyim
    Ateşini gördüm yandım yanında kor ettin
    Yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
    #2461341 (kedisever satanist, 12.10.2007 14:44)
  4. hayko cepkin' in söylediğine inanması zor şarkı.
    #2586905 (isi degistirgeci, 13.11.2007 17:49)
  5. artık şaşaalı imajından mıdır nedir insanların biraz ön yargıyla yaklaştığı bir abdalın şarkısıdır.
    evet abdal, derviş, hatta salik.

ben ne hayko cepkin fanı diye tabir edilenlerdenim
    ne de "ıyh adama bak" deyip müziğini ve sözlerini dinlemeden atıp tutanlardan.

müeellifinden bağımsız sadece eser ve onu alımlayan var hayatta.

o sebeple ne zaman bu şarkıyı dinlesem fuzuliden bir gazel okuyormuş gibi hissediyorum kendimi.
    bu hayko cepkinin bir çok şarkısı için geçerli.

insanların imajına bakıp ne alaka dediğini duyar gibiyim.
    ve muhtemelen bu sivri çıkışlarını alaka kelimesinin anlamını hakkıyla bilmemelerine borçlu olduklarını düşünmekteyim.

umarım anlamazsın diyor sanki bütün büyük şarkılar anathemanın dediği gibi.
    çünkü anladığını düşündüğün an tüketmeye başlarsın. ben gideyim, yetti bu kadar.
    hiç!

(bkz: shroud of false)
    #3399505 (oyuncakdunya, 15.05.2008 10:42)
  6. hayko ya çok yakı$an $arkı.
    #3488002 (realoqus, 03.06.2008 15:40)
  7. hayko' nun içe dokunan bir şarkısı. evet deli gibi dinlerim, severim, konserlerine giderim, vs ama sevmeseydim ve bu şarkıyı dinleseydim de yine aynı şeyleri hissederdim sanıyorum. ya da ne anlatmak istediğini anlayanlardanım, ne denirse densin.
    #3880573 (portakalda vitamin, 28.08.2008 01:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ben gideyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben gideyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben gideyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben gideyim. Copyrights of the articles are belong to their authors.