ben giderim oduna 

kapat
  1. muzaffer sarısözen imzalı bir türküdür.

Ben Giderim Oduna

Ben Giderim Oduna,
    Sahan Derler Adıma.
    Geleli Üç Ay Oldu,
    Doyamadım Tadına.
    Yalan Mıydı Yaşar,
    Karakolda Doğru Söyler,
    Mahkemede Şaşar.
    Karşıdan Gelen Atlı,
    Altında Kilim Katlı,
    Anam Babam Sağ Olsun,
    Hepisinden Yar Tatlı.
    Yalan Mıydı Yaşar,
    Karakolda Doğru Söyler,
    Mahkemede Şaşar.
    Sarı Yayımın Bendi,
    Ne Tez Unuttun Andı.
    Düşmanlar Bile Etmez,
    Bana Attığın Fendi.
    Yalan Mıydı Yaşar,
    Karakolda Doğru Söyler,
    Mahkemede Şaşar.
    #629497 (kara hilal, 12.09.2006 22:27 ~ 10.02.2007 15:25)
  2. afyon yöresi türküsüdür.
    #1285050 (kara hilal, 10.02.2007 15:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ben giderim oduna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben giderim oduna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben giderim oduna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» d a » karagarga » noktadan sonra bosluk koymamakta israr eden yazar » venus pastanesi » fenerbahce taraftari » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » marti cigligi » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » gezin » stephon marbury » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » filmleri hayata uyarlamak » cadii » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » carriye roxalina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » gerdek gecesi diyaloglari » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » dindarlari anlayamamak » logitech » michael j fox » teoman cemil ipekci bulent ersoy triosu » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » sadus » ugur demirpehlivan » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » ben bilmem keyfim bilir » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak