ben gidene efsane demem ki geldiginde takayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yagmur demem camur demem
  2. efsane iki kaleciye efsane birer gol atan adam
  3. sise takayim ben onu
  4. hamasetine duburden tipa takayim
  5. gidene
  6. gidene dur dememek
  7. gidene kal diyebilmek
  8. gidene sone
  9. gidene bye gelene hi
  10. gidene aglama

© 2008 - uludağ sözlük

ben gidene efsane demem ki geldiginde takayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben gidene efsane demem ki geldiginde takayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben gidene efsane demem ki geldiginde takayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ronaldo luis nazario da lima » gulum » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » ruzgardasavrulanyaprak » hele bi su ramazan bitsin » the diving bell and the butterfly » formikasyon » yanlis anlasilmis sarki sozleri » yagmur » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » wyler » baba parasiyla insanlari hor goren insan » olmeden okunmasi gereken kitaplar » elektra » mutluluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » malumatfurus » 2008 kuresel ekonomi krizi » karpuz getir yiyeyim » emily dickinson » cocuklarin aglarken vites artirmasi » fox tv » yiyorum yiyorum doymuyorum » ilana yahav » hincal uluc » ayse ozyilmazel » glz imana » katalepsi » engin ceber » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » archie thompson