ben geyige devam edeyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. geyige fransiz kalmak
  2. turkiye de arabayla giderken geyige carpamamak
  3. kurbanda noel babayla birlesip geyige girmek
  4. intihar edeyim mi
  5. dinlerini sey edeyim
  6. ben de sana yardim edeyim
  7. itiraf edeyim tam olsun
  8. ananla cima edeyim
  9. birak seveyim rahat edeyim
  10. entry seni meshur edeyim mi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» batak » 14 mayis 2008 cavs celtics maci » venusar blastoise charizard uclusu » yeni koltuk takimi almis insan tripleri » ebru drew » right left go ahead » ittihat ve terakki cemiyeti » uluslararasi genclik kamplari » yaratici msn nickleri » yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari » azami » nazim hikmet ran » schecter » chatwalk ta bir yerde » a b c d e f hamamlari » kadirli nin tarihi eserleri » evinin kapisina trafik lambasi takan kadin » yalandan da olsa » abak » erkek adam killi olur » bos isler bakani » abdullah gul un sovalye zirhi giymesi » tezgahin onunu kapatma kardesim » fatih sultan tekke » sanirim osurdum » samandag in tarihi eserleri » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » zebani » uzumlu nun tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa