ben generalim bana dokunamazsiniz 

kapat
  1. ergenekon operasyonu kapsamında polis tarafından kelepçelenerek göz altına alınan emekli general hursit tolon'un, kendisini göz altına almaya gelen polislere direnmek için kullandığı cümle.

http://www.internethaber....news_detail.php?id=147435

(bkz: geçti bor un pazarı)
    #3609012 (Kill for you, 02.07.2008 12:19 ~ 12:34)
  2. zekirdek.com da manşet olan haber.
    #3609014 (yesilcadi, 02.07.2008 12:20)
  3. sen benim kim oldugumu biliyor musun zihniyeti.
    #3609021 (serbest radikal, 02.07.2008 12:23 ~ 12:39)
  4. ben ayrıcalıklıyım demek istiyor zat-ı muhterem. bu ülkede her şey bu zihniyet yüzünden oluyor zaten.
    #3609030 (akmai, 02.07.2008 12:25)
  5. +ben generalim beni alamazsınız !
    -ben gene de alirim canım.***
    #3609042 (paler, 02.07.2008 12:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ben generalim bana dokunamazsiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ben generalim bana dokunamazsiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben generalim bana dokunamazsiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ben generalim bana dokunamazsiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » cutting edge » recep ivedik in kurtlar vadisi nde oynamasi » luke chambers » videolan player » ucunuze ucumuz bayram etsin cukumuz » sozluk formati » isvec lalesi » oral seks » ayy sen bu yaziyi bana mi yazdin » webcam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » rothschild » sudan » kefalet » kasim » bitmeyen sevda » adalet ve kalkinma partisi » basligin sol frame e gelmesini engelleyen zihniyet » al bir de burdan yak » grup vitamin » poisonx