ben erkegim 

kapat
  1. yeni sunnet olmuş erkeğin ilk sozu.
    #44899 (liberty, 29.01.2006 23:44)
  2. herhangi bir konuda manitaya ayar veren erkeğin,manitanın e sende şunu şunu yapmıştın demesine karşılık erkeğin vereceği cevap,erkeklerin yaptıklarını meşru kılmak için söyledikleri en popüler laf
    #44905 (tufan, 29.01.2006 23:47)
  3. bunu sık sık söylemene gerek yok kuşkun mu var dedirtecek cümle.
    #316522 (kassandra, 04.06.2006 20:54)

© 2008 - uludağ sözlük

ben erkegim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben erkegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben erkegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sorun sende degil bende » tutsak kahraman » etraftan duyulan yaran sozler » ismail kara » kadin ile erkek arasindaki farklar » eaea » kaya peker » ewan mcgregor » utu » ekmek arasi cips a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci