ben dunyadan hizli dondum hepsi bu 

kapat
  1. muhteşem ve sonsuz, içe atılmayacak şekilde, her istediğini yapabilmiş bünyenin söyleyebileceği, en kral semazenlerin oturup dinlemesi gereken sözdür.

kinyas ve kayra da kinyas'ın şerzeniştlerinin, sitemlerinin bir bölümlük son cümlesidir.
    #2053278 (cennetten kovulan, 01.08.2007 22:11)
  2. (bkz: bu basliktan nick olur serefsizim)
    #2053367 (mutant turtle, 01.08.2007 22:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ben dunyadan hizli dondum hepsi bu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ben dunyadan hizli dondum hepsi bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ben dunyadan hizli dondum hepsi bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besiktas yonetiminin icindeki 8 sevgisi » yabancilari zorla ataturk un mezarina goturmek » belediyeye sikayette bulunmak » hristiyan imam » maki » hababam sinifi uyaniyor da guduk un telsizleri » cue » bayanlarin erkek fantezileri » yaran turk sinemasi replikleri » fenerbahce ve galatasaray arasindaki farklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci