ben dun yaptim ama 10 degil 5 adet yedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anketimi yaptim tostumu yedim bekliyorum
  2. yedim yedim ayari optum celal bayar i
  3. yaptim evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  4. yedim yedim circir oldum
  5. evet yaptim ama bir sor neden yaptim
  6. yaptim ama hele bir sor niye yaptim
  7. ne yedim ben ya
  8. ben bi bok yedim
  9. ben bir bok yedim
  10. abi ben bi bok yedim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mine buyuka » mizah yaratma eylemi » turbanli plaj voleybolcusu » salak kiz » allah a inanmama sebepleri » acikli sarkilar dinlemek » bir uzayli ile evlenmek » cengiz candar » mad jack the pirate » apaci » ask » hollanda konsoloslugu » eurasia » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » katip sadi » turk halkinin yuzde 60 i aptaldir diyen aptaldir » sozlugun trafik sube mudurlugune donmesi » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » too drunk to fuck » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » anjelika akbar » marcel proust » probis » promets moi » sen de her sey gibi » counter oynarken tanisan sevgililer » eski sevgiliden gelen mesaj » inquiry » arthur koestler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa